Vergaderfabriek

Vergaderfabriek

Er even helemaal uit om effectief te vergaderen. Uit de hectiek van alledag, weg van de werkplek en al de dagelijkse beslommeringen.

In een rustgevende en inspirerende omgeving kunt u met uw team in de Melkfabriek, spijkers met koppen slaan.

De Melkfabriek beschikt over acht verschillende vergaderplekken die qua grootte geschikt zijn voor gezelschappen van 2 tot 25 personen. In combinatie zijn de ruimtes geschikt voor groepen tot 120 personen.

Uniek is De Melkfabriek voor groepen van 40 - 120 personen die een mooie "heidag" willen organiseren en daarvoor de hele Melkfabriek, met al haar subzalen, kunnen gebruiken voor eigen gebruik.

Alle vergaderruimtes in De Melkfabriek beschikken over flipovers, beamers, schermen en internet.

Onze arrangementen kenmerken zich door maatwerk. Voorafgaand bespreken wij met onze opdrachtgevers hoe de optimale setting door ons samengesteld moeten worden.. Flexibiliteit en gastheerschap zijn daarbij onze sleutelwoorden.

Ten aanzien van de catering hebben wij een ruim aanbod. Lunches, borrelgarnituren, buffetten en diners worden door ons met veel zorg en aandacht bereid.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Dit betekent dat de produkten die wij onze arrangementen aanbieden zoveel mogelijk duurzaam en of uit fairtrade zijn verkregen.

Wilt u meer informatie, ga dan naar het contactformulier.

Vergaderfabriek