Special Event - Symposium - "De managementassistent van de toekomst."

Special Event - Symposium - "De managementassistent van de toekomst."

Special Event - Symposium - "De managementassistent van de toekomst."

De Melkfabriek bestaat 10 jaar en dat gaan we vieren! 

In 2019 bestond de evenementenlocatie De Melkfabriek in Bunne 10 jaar!

Om dat te vieren hosten we een speciaal event voor onze bestaande en nieuwe relaties op donderdag 6 februari 2020. 

10 jaar De Melkfabriek 
Al 10 jaar vormt De Melkfabriek een begrip als evenementenlocatie in Bunne. De locatie is geschikt voor kleine en grote bijeenkomsten en heeft een geheel eigen sfeer en uitstraling als voormalige zuivelfabriek. De inrichting van het gebouw maakt dat er flexibel van grote naar kleine ruimtes gewisseld kan worden zonder dat de deelnemers de verbinding met elkaar verliezen. De Melkfabriek levert al 10 jaar maatwerk en biedt de juiste ondersteuning bij het organiseren van een event door de jarenlange ervaring. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel, de gasten ontvangen meer dan de standaard. 
Naast gastvrijheid en flexibiliteit staat ook Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoog in het vaandel. De Melkfabriek wil zich de komende jaren verder ontwikkelen als sociale onderneming en daarmee nog nadrukkelijker een maatschappelijke bijdrage leveren. 

Speciaal event 

Noteer donderdag 6 februari 2020 alvast in je agenda! We nodigen onze bestaande en nieuwe relaties uit voor dit speciale jubileumevent. Erwordt kort stil gestaan bij 10 jaar De Melkfabriek en onze toekomstplannen waarna we ons richten op het thema van die dag:             

                               de management assistent  van de toekomst 

                                         (van secretaresse naar co-manager) 

Een interessant thema voor zowel managers als management-assistenten en secretaresses. 

De voorbereidingen van het programma zijn nog in volle gang maar we kunnen alvast een glimp van het programma toelichten: 

Na een warm welkom door Eelco en Vivian zal een bekende spreker het themaprogramma op onderhoudende wijze openen en toelichten. Gevolgd door een overheerlijke echte Melkfabriek-lunch waarna er gelegenheid is tot het volgen van korte en praktische workshops. We sluiten de middag af met een goedverzorgde (netwerk-) borrel zoals je van ons gewend bent. 

Nieuw jasje 
De Melkfabriek heeft in 10 jaar veel ontwikkelingen meegemaakt, veel mensen over de vloer gehad en veel evenementen gehost. Om met onze tijd mee te gaan hebben we onze communicatie in een nieuw jasje gegoten. We kunnen binnenkort dan ook met trots onze nieuwe website en vernieuwde social-mediakanalen laten zien. 

Aanmelden 

Noteer donderdag 6 februari alvast in je agenda om bij het feestelijk jubileum aanwezig te zijn. Aanmelden voor het evenement kan vanaf vandaag via onze website info@demelkfabriek.eu. De uitnodiging volgt snel.

VorigeVolgende

Info

Datum:
Tijd:
12:00 - 18:00
Reserveren
Locatie:
De Melkfabriek
Peizerweg 2
9496 PC Bunne

Delen

Aankomende evenementen