Serious Request DJ's komen naar De Melkfabriek.

Serious Request DJ's komen naar De Melkfabriek.

De 3 FM SeriousRequest DJ’s komen naar De Melkfabriek als tussenstop van de Lifeline route: de goedendoelenactie van 2019.  

 

In de week voor kerst (18-24 december) trekken er drie teams met 3FM-dj’s te voet door Nederland van Goes naar Groningen. Tijdens de 25e en laatste etappe komen de dj’s door Winde en Bunne en zullen zij stoppen bij de Melkfabriek. 
 
SeriousRequest, de jaarlijkse goedendoelenactie van 3FM organiseert dit jaar The Lifeline2019. Een route van Goes naar Groningen, die wordt gelopen in estafettevorm door 3 teams van 3FM-dj’s. Tijdens deze route maken ze 24/7 live radio en bezoeken zijn acties van luisteraars die onderweg georganiseerd worden. 

 

De Melkfabriek 
Tijdens de laatste etappe komt het team van Sander en Herman door Bunne en Winde. Op dinsdag 24 december om 14.30 uur staan de deuren van De Melkfabriek wagenwijd open voor zowel de DJ’s als alle mensen die willen komen kijken, de DJ’s willen aanmoedigen, die willen doneren of mee willen doen aan de acties die Bunne en Winde hebben georganiseerd. 
Meld je aan via het Facebookevent op onze Facebookpagina, dan verwelkomen we je de 24egraag met lekker warmehapjes en drankjes.

Nieuwer berichtOuder bericht

Delen

Meer nieuws