Contact

Contact

Is de Melkfabriek de locatie die u zoekt, maar wilt u nog meer informatie dan kunt u het contactformulier invullen. De Melkfabriek zal haar uiterste best doen om u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft om met ons in zee te gaan.

Peizerweg 2
9496 PC Bunne
050 3081004

* = Verplicht veld
Eelco Hidskes

Eelco Hidskes

Rust in optreden, overwicht en overzicht kenmerken Eelco Hidskes. Als mediator, coach en organisatieadviseur heeft hij een geheel eigen profiel binnen H&H. In zijn individuele trajecten is hij altijd op zoek naar de ware kern van de problematiek. Hij rust niet voordat benoemd is wat benoemd moet worden. Dat doet hij met een grote mate van vasthoudendheid en empathie. Als organisatieadviseur is Eelco een bouwer, gericht om het beste uit mensen naar boven te halen. Zijn passie is het genereren van inzicht en bewustzijn; mensen helpen bij het bewandelen van andere en nieuwe wegen. Eelco heeft een achtergrond als HRM adviseur en manager in het onderwijs, de zorg, de industrie, de overheid en het casinowezen.

Vivian Keulaars

Haar persoonlijke en professionele benadering is opvallend en onderscheidend. De ervaring heeft geleerd dat zij in staat is een veilige sfeer te scheppen waarin deelnemers van verschillend kaliber zich durven te bezinnen op eigen gedrag. Zij straalt zoveel rust en vertrouwen uit dat deelnemers zich vrij voelen zich te uiten. Altijd staan de deelnemers centraal. Op de achtergrond leidt zij het proces, met respect voor de eigenheid van elke deelnemer.

Vivian Keulaars
Rudolf Hidskes

Rudolf Hidskes